dlaczego obywatele polski nie mogą podróżować do usa bez wizy

Dzielimy się wiedzą i doświadczeniami dotyczącymi kosmetyków, producentów kosmetyków, marek, produkty, podpowiadamy, które sklepy online mają dobre ceny itd.
Nikola-64

dlaczego obywatele polski nie mogą podróżować do usa bez wizy

Post autor: Nikola-64 »

Cześć! :D Potrzebuję pomocy w zrozumieniu, dlaczego obywatele Polski nadal muszą ubiegać się o wizę, aby podróżować do USA. Planuję odwiedzić rodzinę i przyjaciół w Stanach Zjednoczonych, ale proces wizowy jest czasochłonny i kosztowny. Słyszałam, że niektóre kraje mają możliwość podróżowania bezwizowego dzięki programowi Visa Waiver. Czy ktoś mógłby wyjaśnić, jakie są przeszkody dla Polski w dołączeniu do tego programu? Każda wskazówka będzie bardzo pomocna!
RoryGilmor

Re: dlaczego obywatele polski nie mogą podróżować do usa bez wizy

Post autor: RoryGilmor »

Możesz spróbować skontaktować się z kancelarią Smart Legal; oni rozwiążą każdy problem. Kiedy miałem problemy z Karta została pokonana tk-smart-legal.pl/strona-glowna, również się z nimi skontaktowałem i wszystko zostało bardzo szybko rozwiązane. Konsultanci byli uprzejmi i szczegółowo wyjaśnili każdy krok. Dokumenty zostały przetworzone bez opóźnień i jestem w 100% zadowolony z rezultatu.
ODPOWIEDZ